Privéhuis Stout is altijd op zoek naar aantrekkelijke, leuke en sexy meiden met lef! Herken jij je hierin? Kom dan werken bij het gezelligste en sfeervolste privéhuis van Den Haag en omstreken!

Werken bij Privéhuis Stout betekent makkelijk en snel geld verdienen. Je werkt in een discreet, hygiënisch en verzorgd privéhuis en je bent verzekerd van een goed betaalde baan. Wij werken met een opting-in systeem. Dat betekent dat jij geen omkijken hebt naar aftrek van kosten en belasting, maar dat je gewoon dagelijks netto in cash wordt uitbetaald. Dat is dus niet alleen wel zo makkelijk, maar ook goed geregeld!

Privéhuis Stout is het gezelligste en sfeervolste privéhuis van Den Haag. Niet alleen voor onze gasten, maar ook voor onze dames. Bij Privéhuis Stout mag je namelijk zelf je werkdagen en werktijden bepalen.

Hou je van erotiek en wil je van seks je beroep maken? Zoek je werk waarbij alles goed is geregeld en je géén stress hebt? Waarbij je goed kunt verdienen en je geld iedere dag mee naar huis mag nemen?

Bel ons direct:

070 363 93 65

Of vul onderstaand formulier in:
Naam
Leeftijd
E-mail
Telefoon

We gaan discreet met je gegevens om en geven of verkopen deze nooit aan anderen.

Aarzel niet, want we komen graag met je in contact.

Bij ons ben je gegarandeerd van discretie en veiligheid. Bij ons privéhuis staan seks, passie, kwaliteit, hygiëne en vooral gezelligheid voorop.

Kom gewoon eens gezellig en vrijblijvend bij ons langs en ervaar hoe zorgeloos en leuk het is om te werken in ons privéhuis. Neem wel altijd je paspoort mee. Dames van alle nationaliteiten zijn van harte welkom om te solliciteren.

Voor onze club Mayfair zijn wij op zoek naar striptease danseressen.

Ga naar mayfair.nl